Firmele de leasing si Fiscul au scos la vanzare in luna august aproximativ 3.000 de masini executate silit, prin intermediul executari.com, reducerile mergand pana la 30% in foarte multe dintre cazuri, potrivit datelor centralizate de portalul mentionat.
“Luna august a adus o oferta bogata de masini second hand, multe dintre ele la preturi fara concurenta, situate pana la 5.000 de euro fara TVA. Aici, intra marci precum Dacia, Chevrolet, Hyundai, Skoda, Daewoo, Renault, Fiat, Lada, Peugeot, Opel, Seat, Kia sau Ford, dar si BMW”, declara Elena Popa, directorul comercial al executari.com.

Ea a adaugat pentru wall-street.ro faptul ca din cele aproximativ 3.000 de masini, circa o treime a fost deja vanduta in prima saptamana din luna august.

De exemplu, un Dodge Avenger din 2008 este scos la vanzare pentru 4.800 de euro, un Kia Carnival din 2007 este evaluat la 4.900 de euro, iar un Chevrolet Aveo, tot din 2007, se vinde pentru 2.200 de euro (preturi fara TVA).

“Societatile de leasing au scos la licitatie si masini mai scumpe, pentru clientii mai pretentiosi. De exemplu, avem un Audi Q7 TDI Quattro din 2007, cu 179.000 de kilometri la bord, la pretul de 22.500 de euro plus TVA sau un Porsche Cayenne S, din 2005, cu 129.000 de kilometri la bord, la pretul de 19.500 de euro plus TVA”, adauga Elena Popa.

Lista poate continua cu un SAAB, din 2008, cu 38.000 de kilometri, la 19.500 de euro plus TVA si cu un Jaguar X Type Classic din 2009, cu 68.000 kilometri, care este scos la vanzare pentru 14.500 de euro plus TVA.

Reducerile de preturi se vor mentine pana la vanzarea bunurilor executate silit, neexistand o limita de timp pentru desfasurarea perioadei de promotii. In prezent, portalul colaboreaza cu firmele BCR Leasing si BT Leasing.

Executari.com centralizeaza anunturile de bunuri executate silit de la banci, firme de leasing, agentiile fiscale, executori judecatoresti si lichidatori.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Money »Setari Cookie-uri F