Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un nou program de loialitate aferent cardurilor de credit pentru persoane fizice. Programul denumit “Bun de plata” va oferi clientilor 2% cash back (bani inapoi in contul de card de credit) pentru tranzactiile efectuate la anumite categorii de comercianti.

“BCR lanseaza, incepand din aceasta luna, un program de loializare pentru toti posesorii de carduri de credit emise de BCR care va oferi avantaje net superioare celor oferite in ultimii ani. Vom acorda un cash back lunar in valoare de 2% (bani inapoi in contul de card de credit) pentru toate tranzactiile efectuate la o gama larga de categorii de comercianti din tara, strainatate si online. Ca si noutate absoluta pe piata bancara, clientii vor primi si 1% cash back aniversar acordat o data pe an pentru toate celelalte cumparaturi efectuate prin cardul de credit. Prin Programul “Bun de plata” cardul de credit BCR aduce astfel beneficii clientilor si devine o modalitate de plata preferata mai comoda si, in esenta, mai ieftina decat numerarul“, a declarat Bianca Ionita, Sef Departament Emitere Carduri in cadrul BCR.

La ce categorii de comercianti veti primi bani inapoi:

o benzinarii
o magazine de imbracaminte si incaltaminte
o restaurante, divertisment si timp liber
o calatorii (avion, hotel, inchirieri masini)
o utilitati

De asemenea, clientii vor beneficia si de 1% cash back aniversar pentru toate celelalte cumparaturi efectuate prin cardul de credit, 0% dobanda la magazinele partenere si unele reduceri speciale la partenerii selectati

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri