Primăria București a lansat Bucharest Youth Card, versiunea locală a European Youth Card, un card de reduceri care poate fi achiziționat și folosit doar de tinerii cu vârste cuprinse între 15 și 31 de ani. Cardul oferă reduceri la mai multe magazine, hoteluri, pensiuni, muzee și teatre.

Bucharest Youth Card va aduce tinerilor săi posesori beneficii atât în Bucuresti dar și în alte 40 de tări din Europa.

Cât costă Bucharest Youth Card

Costul va fi de 40 de lei pentru un card cu valabilitate de 12 luni.

Pentru a achiziționa un card cu valabilitate 12 luni va trebui să completați acest Formular de Aplicare.

Ce reduceri oferă Bucharest Youth Card

Reducerile oferite prin Bucharest Youth Card, însă, sunt structurate pe două paliere: Reduceri în București, disponibile spre vizualizare accesând https://bucharestcard.ro/reduceri/bucuresti/ și Reduceri internaționale, disponibile spre vizualizare accesând https://bucharestcard.ro/reduceri/internationale/ .

Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului București prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București și susținut de EYCA - European Youth Card prin Asociația Europeană pentru Mobilitate.

Retail jobs

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Money »Setari Cookie-uri F