Compania Playfish lucreaza la o versiune a bine cunoscutului joc SimCity, optimizata special pentru reteaua de socializare Facebook. In acest mod, compania americana Electronic Arts (EA) tinteste sa depaseasca jocul CityVille dezvoltat de catre cei de la Zynga, scrie BusinessInsider.
In prezent, CityVille este cel mai popular joc de pe Facebook, insa planurile Electronic Arts sunt de a schimba ierarhia in domeniul social gaming-ului.

Surse din domeniu sustin ca la jocul SimCity pentru Facebook se lucreaza de mai bine de un an, inca de pe vremea cand CityVille era in plina expansiune.

Asa cum reiese si din numele jocului, SimCity este un simulator de construire si dezvoltare a unui oras unde ajungi sa controlezi intreaga activitate a sa: de la amplasarea unei cladiri pana la plata functionarilor sau achitarea taxelor pentru diferite utilitati.

SimCity a aparut pentru prima data in 1989 si a fost creat de studiourile Maxis fiind disponibil pe PC si console. A urmat lansarea SimCity 2000 (1994), SimCity 3000 (1999), SimCity 4 (2003), SimCity DS si SimCity Societies (2007).

Foto: gamespot.com
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri