Luni seara, seful de 80 de ani al News Corp, trimisese deja mai mult de 20 de tweet-uri de pe noul sau cont, atragand peste 74.000 de followeri.

O purtatoare de cuvant a companiei a confirmat ca acel cont, http://twitter.com/#!/rupertmurdoch, este cel al lui Murdoch.

Intr-unul dintre tweet-urile sale, seful conglomeratului media ce include The Wall Street Journal si Fox News Channel, descrie pe fostul senator Santorum ca fiind “singurul candidat cu viziuni cu adevarat largi”.

Intr-un alt tweet, Murdoch spune ca decizia lui Obama de a ii retine in detentie pe suspectii de terorism este un act curajos si foarte corect (“dead right!” – in original)

Citeste si:

Murdoch a comentat de asemenea asupra biografiei lui Steve Jobs, fostul CEO al Apple, scrisa de Walter Isaacson. El spune ca este o biografie “interesanta dar care nu-i face dreptate complet, familia nu cred ca este de acord cu ea”.

In alte tweet-uri date la inceputul anului 2012, mogulul simpatizeaza filmele “We Bought a Zoo” si “The Descendants”, ambele de la televiziunea Fox.

Interesant este ca unul dintre tweet-urile sale critice (“Poate ca britanicii au cam multe vacante pentru o tara falimentara”) au fost sterse relativ repede, nu inainte de a fi insa copiate cu print screen de alti utilizatori.

Sursa foto: Luxedb.com