Reteaua sociala Google+ a atras peste 100 de milioane de utilizatori activi, Larry Page, CEO al companiei, reiterand totodata faptul ca gigantul pe care il conduce este interesat de rezultate pe termen lung, nu imediate.

Larry Page, care i-a luat locul lui Eric Schmidt in aprilie 2011, a spus totodata ca sistemul de operare Android este activat zilnic pe 850.000 de device-uri mobile.

Mai mult, Page a spus intr-o intalnire recenta cu presa ca Google va fi interesata sa realizeze device-uri hardware proprii dupa ce gigantul va finaliza achizitia de 12,5 mld. de dolari a Motorola, in a doua parte a anului curent.

“Suntem incantati de oportunitatile de a construi device-uri proprii, capitalizand asupra succesului pe care Android il are in piata si asupra istoriei de lunga durata a Motorola”, a punctat Larry Page, cofondator al companiei.

Fondat de Page si Sergey Brin in 1998, Google a crescut intr-un gigant corporate cu venituri anuale de circa 38 miliarde de dolari si avand la dispozitie cash de aproape 45 miliarde de dolari. Page nu a oferit niciun fel de informatie financiara privind eforturile recente ale companiei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Cum se traduce in business pasiunea unor romani pentru sailing