Nici bine nu a aparut Timeline-ul si Facebook, in prezent cea mai mare retea de socializare din lume cu peste 900 milioane de utilizatori activi, schimba din nou controversata interfata care a starnit multe discutii la inceputul acestui an, relateaza Gizmodo.com.
“Noul Timeline” testat de Facebook include o compresie a elementelor de profil, iar o parte dintre ele urmeaza sa fie afisate direct pe poza principala (cover photo - n.r.), datele despre utilizator, prezente pana acum sub poza de profil, fiind mutate astfel direct pe poza principala, ca in fotografia de mai jos.

Iconitele sau casetele meniurilor Friends, Photos sau Places vor avea dimensiuni reduse, ceea ce va crea mai mult spatiu pe ecran.

Infatisarea Facebook Timeline include si o sectiune noua, denumita "Summary", urmand a fi folosita cel mai probabil pentru a prezenta cele mai importante evenimente din Timeline.

Noul design este cu siguranta mai curat, dar ce se va intampla atunci cand poza cover va fi mai mult alba?


Foto: captura mashable.com

Va place noua infatisare a Timeline-ului? Considerati ca era necesara schimbarea? Ce v-a determinat sa faceti / sau nu trecerea la Timeline? Comentati mai jos!
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri