Serviciul de email al celor de la Microsoft trece printr-o schimbare o data cu lansarea Windows 8, Hotmail urmand sa fie redenumit Newmail, relateaza TechCrunch.com.
Microsoft a decis inlocuirea vechiului serviciu de email cu unul de actualitate, special optimizat pentru Windows 8 - viitorul sistem de operare ca va aparea pe piata in toamna acestui an.

Dupa ce Hotmail a pierdut batalia cu serviciile oferite de concurenta - cota de piata scazand tot mai mult in ultimii ani, Microsoft a decis ca este timpul pentru o interfata si o functionalitate noua, inspirata se pare de minimalismul folosit de cei de la Google prin Gmail.

Interfata simplificata si imbunatatita este inspirata de Metro User Interface - interfata de care va dispune viitorul sistem de operare - ceea ce va conferi un „look” mai omogen serviciilor Microsoft.

Primele capturi foto cu Newmail, date pentru prima data publicitatii de LiveSide.net - arata ca noul serviciu de emailing al celor de la Microsoft va dispune pe langa utilitatile cu care ne-am obisnuit (acces instant, mesaje bifate, meniu, filtre, cautare, mesaj nou si un header de navigatie) va dispune si de suport integrat pentru Facebook si Twitter.

Foto: captura LiveSide.net

Ce parere aveti de noul serviciu de email propus de Microsoft? Mai folositi in prezent Hotmail? Ce serviciu de email preferati?
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri