Facebook se pregateste sa testeze un buton “Want”, care ar ajuta reteaua sa stranga informatii despre intentiile de cumparare ale utilizatorilor, sustine un programator care a cercetat codurile retelei de socializare citat de DigitalTrends.com.
Alaturi de butonul Like, utilizatorii retelei de socializare vor putea folosi Want pentru a spune nu doar ce produse prefera, dar si ce si-ar dori sa detina.

Mai mult decat atat, si firmele care vor dori sa isi comercializeze produsele si serviciile prin intermediul Facebook vor putea beneficia de aceasta optiune. Astfel, prin intermediul acesteia, companiile vor afla exact care sunt utilizatorii interesati de oferta lor.

Noul buton apare in codul Javascipt al retelei de socializare Facebook, dar este inca la nivelul de “work in progress”, potrivit lui Tom Waddington, programator in cadrul site-ului Cut Out + Keep.



Intrebati daca intentioneaza sa lanseze aceasta optiune, conducerea Facebook s-a multumit sa declare doar ca “testam mereu noi optiuni”, relateaza Mashable.com.

Foto: captura digitaltrends.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri