InternetCorp, unul dintre liderii segmentului de publishing online din Romania, vinde in exclusivitate spatiile publicitare de pe site-ul Bucataras.ro incepand cu 1 iulie 2012.
Bucataras.ro a aparut pe piata de online pe 20 decembrie 2008. S-a nascut din pasiune si veselie. La inceput a fost un blog gustos si prietenos, iar din 27 aprilie 2009 a devenit un site care in timp s-a diferentiat printr-o comunitate activa si calda. Este un SPA culinar, un loc in care guverneaza doar zambetul si vorba frumoasa.

"Site-ul are doua componente foarte importante. Una de content, cu retete preparate in casa si articole "la feminin" :), iar una de community, un "facecook.ro" cum imi place mie sa o alint. Aici stam de vorba, ne impartasim sentimentele, emotiile si lucrurile frumoase pe care le descoperim", spune Gusti Roman, administratorul site-ului Bucataras.ro.

"Intrarea Bucataras.ro in portofoliul InternetCorp reprezinta o consolidare a segmentului cu target preponderent feminin, venind ca o completare fireasca a pozitiei pe care o castigasem prin celelalte trei site-uri de lifestyle feminin detinute deja. Asa cum am spus intotdeauna, incercam sa aducem aproape acele produse in care credem cu adevarat, fara a avea intentia de a ne transforma intr-o regie de vanzari in forma ei clasica, ci mai degraba de a ne pune in joc know-how-ul si resursele pentru a crea un parteneriat win-win de fiecare data". spune Raluca Mateiu, Sales and Client Service Director in cadrul InternetCorp.

InternetCorp este unul dintre liderii pietei de publishing online din Romania, cu o prezenta puternica pe segmentele de business si lifestyle feminin, unde proiectele dezvoltate ocupa pozitii de top.

"Experientele fericite pe care le avem deja in relatie cu Avocatnet.ro sau Onlinesport.ro, cu ambele avand o colaborare excelenta pana acum, ne-au demonstrat ca dorinta comuna de a face lucrurile sa mearga, intr-un context in care esti reprezentat de un furnizor care nu are "grija" altor sute de site-uri, nu aduce decat beneficii si puterea de a construi o strategie coerenta in jurul oricarui proiect din portofoliu", mai spune Raluca Mateiu.

Compania InternetCorp a fost infiintata in 2005, iar din noiembrie 2009 intre actionarii sai se numara 3TS Cisco Growth Fund. InternetCorp se situeaza la momentul de fata printre principalii jucatori, atat in termeni de audienta cat si de cota detinuta pe piata de publicitate online, din portofoliul sau facand parte wall-street.ro (cel mai citit cotidian online de business), Kudika.ro si Garbo.ro, 9AM.ro, Envy.ro si Yuppy.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri