Prima pagina de internet, care dateaza din anul 1991, a devenit disponibila in mediul online, datorita eforturilor CERN (Organizatia Europeana pentru Cercetare Nucleara – n.red), dar si cu sprijinul publicatiilor de profil.

Creata special pentru a oferi informatii de tip legate de internet publicului larg, odata cu transformarea acestuia intr-o retea globala, pagina are ca subiect tocmai internetul, pentru a oferi "acces universal catre un univers de documente", noteaza TheVerge.

Pagina alba cu text negru si link-uri subliniate cu albastru a fost creata ca resursa de informatii pentru cei interesati sa descopere documente stocate online pe internet. Pagina a trecut printr-o serie de transformari zilnice, dar versiunea pastrata online de CERN este una dintre primele aparute.

Din curiozitate puteti accesa prima pagina online publicata pe internet, pentru a va face o simpla idee despre cum au evoluat lucrurile in ultimele doua decenii intr-un domeniu aflat intr-o continua dezvoltare.

Pana unde credeti ca poate ajunge domeniul online? Care sunt in prezent limitele acestuia?Cum vi se pare evolutia acestui domeniu in ultimii 20 ani? Asteptam raspunsurile dvs. mai jos!

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri