Cheltuielile in eCommerce-ul online din SUA au fost de 43,2 miliarde de dolari in al doilea trimestru al anului, in crestere cu 15% fata de aceeasi perioada a lui 2011, conform comScore.
Este al unsprezecelea trimestru consecutiv ce inregistreaza cresteri ale achizitiilor online din SUA si tot al unsprezecelea cu evolutii de doua cifre.

“Desi eCommerce-ul ramane puternic, privim cu atentie spre a doua jumatate a anului intrucat asistam la noi fluctuatii economice si cresterea ratei de somaj”, spun reprezentantii companiei de cercetare.

Abonamentele, electronicele, florile, cadourile si hardware pentru computere au reprezentant cele mai achizitionate produse si servicii.

42% din tranzactiile online au beneficiat de transport gratuit. Ponderea reprezinta o scadere “de sezon” fata de trimestrul patru din 2011 cand 52% dintre comenzi au fost livrate gratuit.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri