eRepublik Labs anunta achizitionarea Alien Flow, o echipa cu expertiza dovedita in mobile gaming, aflata in Spania. Aceasta achizitie face parte din strategia eRepublik Labs de a se dezvolta pe piata de online gaming si de a-si extinde focusul catre jucatorii impatimiti care utilizeaza platformele mobile.
"Vedem cum numarul jucatorilor de pe platformele mobile creste de la o zi la asta, iar acestia devin tot mai pasionati, asa ca ne dam seama ca trebuie sa profitam de pozitia noastra de lideri la nivel european si in continua expansiune la nivel mondial, in materie de jocuri de strategie, si sa o completam cu expertiza echipei Alien Flow in materie de platforme mobile. Anticipam ca echipa noastra va fi una din primele din Europa care va capitaliza trendul curent al jucatorilor impatimiti de a se muta pe platforme mobile", a declarat Alexis Bonte, CEO si co-fondator al eRepublik Labs.

Echipa Alien Flow are experienta in dezvoltarea de jocuri si aplicatii de mobil, concentrandu-si efortul pe crearea de continut complex pentru iOS si Android.

eRepublik Labs a fost fondata in 2007. Compania se afla in top 25 al start-up-urilor in Europa, conform TechCrunch.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri