Pentru prima data, How to Web, Startup Weekend si Girls in Tech isi unesc fortele si se desfasoara succesiv pentru a promova si sustine inovatia, antreprenoriatul si tehnologia. Bucharest Tech Feast va reuni cele trei evenimente si alte initiative mai putin formale ce vor avea loc in Romania cu ocazia Global Entrepreneurship Week.
Bucharest Tech Feast debuteaza cu lansarea capitolului romanesc al Girls in Tech, organizatie a carei misiune este de forma o comunitate a femeilor care profeseaza in domenii tehnice. Aceasta initiativa este unica in Europa de Est, Bucurestiul fiind cel de al patrulea oras din Europa care va gazdui o astfel de comunitate. Evenimentul de lansare al Girls in Tech Romania va aduce in fata publicului femei de succes la nivel international, iar invitata speciala a acestuia va fi Zoe Adamovicz, Fondator Xyologic.

Saptamana continua cu How to Web, una dintre cele mai importante conferinte dedicate antreprenoriatului si tehnologiei din Europa de Sud-Est care se va desfasura pe 7 – 8 noiembrie la Crystal Pallace Ballroom. Ajunsa la cea de a patra editie, conferinta va reuni in acest an peste 800 de participanti si 30 de vorbitori din peste 15 tari. How to Web 2012 se va bucura de prezenta unor personalitati remarcabile in domeniu printre care ii amintim pe Phil Libin (CEO Evernote), Bill Liao (Co-Fondator XING) sau Mark Pascarella (CEO UberVu). Lista completa a vorbitorilor este disponibila pe site-ul programului http://howtoweb.co

How to Web extinde de asemenea expunerea acordata companiilor inovative la inceput de drum si lanseaza programul Startup Spotlight care va avea loc in perioada 6 – 9 noiembrie. Acesta va aduce in lumina reflectoarelor 32 de echipe din regiune care vor beneficia de mentorat individual cu specialisti internationali, intalniri cu reprezentanti ai celor mai importante acceleratoare din Europa si premii in valoare totala de 20000 $.

Bucharest Tech Feast se incheie cu StartUp Weekend, eveniment de 54 de ore care se desfasoara intre 9 si 11 noiembrie si aduce impreuna tineri pasionati de antreprenoriat care formeaza echipe in jurul ideilor participantilor, dezvolta produse si lanseaza noi companii in doar trei zile. La final, participantii au sansa de a-si prezenta ideile in fata unor antreprenori si investitori importanti precum Andrei Pitis (investitor) sau Bogdan Iordache (antreprenor serial si investitor How to Web).

Anul acesta, StartUp Weekend vine cu o miza majora pentru participanti:echipa castigatoare se aliniaza la Global StartUp Battle si va intra in lupta pentru invitatiile disponibile la Global Entrepreneurship Congress care va avea loc la Rio de Janeiro.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri F