BRAT (Biroul Roman de Audit al Tirajelor) a lansat pe 3 octombrie, noul site - www.brat.ro. Principala modificare pe care noua platforma o aduce membrilor sai consta intr-o prezentare unificata a studiilor organizate de BRAT, respectiv accesul la o mai mare parte a rezultatelor acestor studii.

Site-ul permite accesul liber pentru public la rezultatele cele mai recente ale studiilor BRAT - audit al tirajelor, SNA, SATI, MIP - membrii BRAT urmand sa aiba in continuare acces la rezultatele istorice pe baza de acces securizat.

Pentru cifrele de audit al tirajelor sunt disponibile cifrele de difuzare ale publicatiilor auditate, dar si un comparator al acestor cifre. Sunt disponibile de asemenea tarifele de publicitate ale publicatiilor apartinand membrilor BRAT.

Rezultatele de audienta ale SNA sunt disponibile in sectiunea dedicata, alaturi de o descriere detaliata a metodologiei studiului.

In ceea ce priveste rezultatele SATI, pe langa rezultatele de trafic global ale SATI, acum pot fi consultate si rezultate de trafic de pe IPuri romanesti, numarul de clienti unici zilnici neduplicati inregistrati in universul site-urilor masurate in SATI, rezultatele masurarii streaming, dar si rezultatele de audienta (exprimate in Vizitatori pe Saptamana, in mii si procente din univers). Pentru rezultatele de trafic ale SATI este de asemenea disponibil un comparator.

Monitorizarea Investitiilor in Publicitate, cel mai recent studiu al BRAT, ofera pe noul site BRAT informatii despre metodologia studiilor si despre conditiile de acces la rezultate.

Fiecare companie membru BRAT are acces la intreg setul de rezultate BRAT in baza unui login personalizat.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Dragos Stanca, noul sef al BRAT