Black Friday se apropie si deja companii autohtone majore pregatesc ofertele speciale – eMag.ro , Flanco, Altex, Evomag sau F64. Cele mai cautate produse sunt laptop-urile, tabletele, televizoarele dar si electrocasnicele. Nu te lasa insa “dus de val”!
O atitudine inteligenta te poate ajuta sa descoperi cele mai bune oferte (la oferta!) asa ca pastreaza-ti cumpatul si nu cumpara primul produs care ti se pare extraordinar.

- Cerceteaza atent deal-urile si compara preturile. Poti incepe inca de acum, la doua saptamani inainte de Black Friday. Fa print screen-uri cu produsele care te intereseaza pe site-uri precum eMag.ro , EvoMag, Flanco sau Altex si compara apoi produsul redus cu cel cu pret intreg din prezent.

- Foloseste-te de social media. Urmareste pe Facebook/Twitter principalele magazine care in mod sigur vor anunta (si) acolo reducerile de top. In SUA, Wal-Mart deja a publicat pe site reducerile in timp ce Amazon.com are vanzari bune “inainte de Black Friday”.

- Ia in calcul ca majoritatea magazinelor locale vor prelungi perioada si in weekendul de dupa 23 noiembrie. De asemenea, unele vor afisa reduceri chiar inainte de 23 ale lunii curente.

- Magazinele online locale sunt obligate sa primeasca produsele in termen de peste o saptamana de la achizitie. Pastreaza bonul si daca gasesti acelasi produs la un pret mai bun pe un alt site, returneaza-l pe cel achizitionat la pret mai mare si cumpara-l pe cel mai ieftin.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri