Compania Wave Division, una dintre cele mai mari agentii de BTL full service din Romania, a incheiat un parteneriat cu Coupons.com, lider european in domeniul promotiilor de cupoane digitale, ce vizeaza lansarea in premiera pe piata din Romania a unei platforme digitale de e-couponing, dedicata promovarii promotiilor prin intermediul cupoanelor online.

Coupons.com Limited este lider european in domeniul promotiilor de cupoane digitale, subsidiara a companiei americane Coupons.com Incorporated, lider mondial in solutii de e-marketing prin intermediul cupoanelor online.

Lansarea platformei digitale de e-couponing este o premiera absoluta in Romania si corespunde dinamicii accentuate a segmentului de shopper marketing si de digital marketing pe plan local, permitand brandurilor sa se faca mai bine cunoscute potentialilor clienti, care vor avea la dispozitie un instrument aditional de marketing. Proiectul lansat de catre Wave Division va fi coordonat de Bogdana Baltasiu, business development director, fost client service manager la Nielsen, care va avea responsabilitati de coordonare si dezvoltare a noului serviciu de e-couponing.

Noua platforma digitala initiaza in acelasi timp un proces de educare a pietei, prin conectarea marketingului digital la comportamentul si preferintele cumparatorilor anterior procesului de cumparare (pre-shopper marketing). Cele mai recente studii de specialitate releva cresterea duratei alocate de consumatori planificarii sesiunii saptamanale de shopping, anterior vizitei din magazin si nu doar in mediul offline, ci si in cel online. Un studiu efectuat de Wave Division in februarie 2012, prin care au fost intervievati un numar de 3007 cumparatori cu acces online, releva faptul ca 70% dintre acestia isi planifica sesiunile de shopping, iar 51% iau in calcul promotiile si reducerile existente in alcatuirea cosului de cumparaturi.

Un procent de 88% dintre cumparatorii chestionati doresc sa printeze si sa utilizeze cupoanele de reducere si promotiile oferite online. Dintre acestia, 87% sunt dispusi sa schimbe ruta obisnuita de cumparaturi si sa viziteze alte magazine, in care pot folosi cupoanele gasite online sau primite prin email.

Conceptul de digital couponing permite accesul gratuit, online, la discounturi si promotii pe care cumparatorii le pot utiliza pentru cosul de cumparaturi lunar. Cupoanele digitale vor fi disponibile in cadrul acestei platforme digitale tip multi-brand, multi-retailer, si vor putea fi printate de catre consumatori in scopul utilizarii lor in magazinele comertului modern (hipermarketuri, supermakerturi, magazine tip discount). Platforma digitala va include diverse activitati de marketing si promotionale in parteneriat cu partenerii sai, producatori si retaileri.

“Suntem onorati ca am devenit partenerii Coupons.com in Romania si ca putem initia un proiect vizionar pentru marketingul online, care va influenta comportamentul consumatorului roman, il va responsabiliza si ii va oferi un acces suplimentar la brandurile prezente pe rafturile din magazine, la cele mai avantajoase preturi. Ne dorim ca acest nou tip de shopper marketing sa insemne un pariu castigat pentru noi, partenerul nostru Coupons.com, dar si pentru intreaga piata – producatori, retaileri, consumatori”, a declarat Al Kamara, CEO Wave Division.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri