Numarul comenzilor de Black Friday s-a ridicat la peste 6.000 in cazul magazinului online de electroIT Koyos.ro, cele mai dorite produse fiind laptopurile, telefoanele mobile si produsele pentru baie.
Valoarea tuturor acestor comenzi se ridica la peste 500.000 euro, conform oficialilor magazinului online, pentru wall-street.ro.

„Suplimentand numarul serverelor, am facut fata cu succes valului de vizitatori din ziua de Black Friday si cea anterioara, avand cel mai mic down-time dintre magazinele IT de pe piata - de doar 7 minute. Site-ul a inregistrat si un numar record de vizite pe toata durata campaniei Black Friday, avand 500.000 de vizitatori si aproximativ 2,5 milioane de pagini vizitate. Am inregistrat astfel un numar record de comenzi, de 20 de ori mai multe fata de o zi obisnuita”, conform lui Dana Iorga, director general Koyos.ro.

Practic, compania a inregistrat de 20 de ori mai multe comenzi fata de o zi obisnuita.

eMag, cel mai mare retailer online din tara a vandut de Black Friday produse in valoare de 15 mil. euro, in trei zile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri