Grupul FlorideLux.ro, care opereaza magazinele online www.floridelux.ro, www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, www.cosuridelux.ro a relansat site-ul CosurideLux.ro, de unde clientii pot alege produse speciale, la preturi cuprinse intre 23 de lei si 4.000 de euro, pentru a le darui cu ocazia sarbatorilor de iarna.
Relansarea CosurideLux.ro „a venit ca o evolutie normala in existenta site-ului”, conform oficialilor companiei. Daca in urma cu un an acesta era orientat exclusiv catre segmentul B2C (business to consumer), de la inceputul lunii noiembrie noul site a devenit unul B2B (business to business), pastrand, totusi, o componenta orientata si catre zona consumer.

In perioada in care urmeaza, CosurideLux.ro va atrage vanzari de aproximativ 60.000 de euro din vanzarea de cadouri corporate, atat prin intermediul site-ulul, dar si direct. Circa 80% dintre cei care vor cumpara cosuri cadou din magazinul online vor fi companii, in trimp ce restul persoane fizice care nu pot fi alaturi de persoanele dragi, conform estimarilor lui Marius Dosinescu.

Produsele care se regasesc pe CosurideLux.ro au un pret afisat per bucata insa, in cazul achizitionarii de cantitati mai mari de cosuri cadou, preturile vor scadea.

“Cel mai ieftin cos costa 23 de lei si contine fursecuri de ciocolata, ceai autentic romanesc, vin cabernet si bomboane cu ciocolata, toate ambalate intr-o punguta cadou cu detalii de sarbatoare, in timp ce produsul cel mai scump care se regaseste in magazinul online este un cos de 4.000 de euro”, a declarat Marius Dosinescu, CEO al FlorideLux.ro.

Cosul de 4.000 de euro se adreseaza celor care doresc sa ofere un cadou unic, de impact, si contine parfumuri exclusive, bijuterii de aur, sampanie cu aur, precum si o selectie exclusiva de alte produse de lux, cum sunt ciocolata, prajiturile, produsele gourmet cu specific italian, frantuzesc, vinurile, toate alese in functie de preferinta clientului.

In functie de bugetul si dorintele consumatorilor, specialistii magazinului online pot oferi o foarte mare varietate de cosuri cadou. Asadar, desi colectia de anul acesta a site-ului numara peste 50 de cosuri cadou, echipa CosurideLux.ro poate realiza din produse individuale peste 1.000 de combinatii de produse, in cei peste 300 de metri patrati disponibili in cadrul atelierului de productie.

“Avem, de asemenea, si cateva servicii noi si exclusive pe piata din Romania, printre care se numara un configurator de cosuri cadou online, prin care clientii isi pot personaliza cadoul si pot alege produsele pe care le doresc pentru a fi plasate in cos, dar si Pack&Deliver. La acest serviciu pot apela persoanele care detin deja toate produsele pe care doresc sa le ofere in dar si au nevoie de sisteme de impachetare si livrare profesionale”, a aratat CEO-ul FlorideLux.ro.

CosurideLux.ro a lansat si un catalog printat cu oferta sa din acest sezon, odata cu relansarea site-ului, pentru a raspunde cerintelor clientilor, dar si ca parte a strategiei companiei de a imbina online-ul cu offline-ul.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri