Cea mai mare retea de harti din lume, Google Maps, si-a regasit locul pe sistemele iOS dupa ce Apple a dat verde aplicatiei pe App Store, scrie Guardian.co.uk.
Toti utilizatorii pot instala hartile companiei americane, dupa ce chiar CEO-ul Apple, Tim Cook, a recunoscut ca hartile Apple au fost un fiasco.

Mai mult, aplicatia Google Maps pentru iOS include navigare strada cu strada si harti vectoriale pentru care nu trebuie download constant de date.

Miscarea vine la doua luni jumatate de cand Apple, prin noul update software, a scos Google de pe gadgeturile companiei din cauza unei dispute privind advertisingul si impartirea veniturilor.

Aceasta miscare a fost una gresita pentru Apple, care a primit nenumarate plangeri privind propriul sistem de cartare. Tim Cook a fost fortat sa se umileasca, public, cerandu-si iertare pentru propriile harti carora le-a dat OK-ul.

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata aici.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri