Paravion lanseaza un serviciu care ofera informatii despre calatorie prin SMS

Agentia de servicii turistice online Paravion a lansat un serviciu de anunturi prin SMS, prin care utilizatorii pot opta prin abonament sa primeasca informatii necesare calatoriei in care pleaca: prognoza meteo, codul rezervarii online sau actualizari in timp real privind eventualele modificari la orarul zborului rezervat.

Practic, dupa ce un utilizator isi face rezervarea online pe Paravion, primeste intr-un singur SMS un link personalizat informatiile de care are nevoie sau de care s-ar putea sa aiba nevoie pe parcursul calatoriei.

Serviciul este dezvoltat de Paravion pe platforma Sound of Data, utilizata in peste 23 de tari, iar serviciul de SMS este accesat lunar de 350.000 de utilizatori din intreaga lume.

„Traversam o epoca a evolutiilor tehnologice foarte rapide, in care toti suntem dependenti de telefonul
mobil si in care toti ne dorim pachete de servicii personalizate. De aceea, serviciul Paravion SMS aliniaza serviciile de turism profesionale la noile standarde de mobilitate, eficienta si accesibilitate la care se asteapta calatorul modern”, declara Javier Garcia del Valle, vicepresedinte executiv si CEO al Happy Tour Group.

Paravion este agentia online de rezervari a grupului Happy Tour. Proprietate a GED Capital, Happy Tour Group este cel mai mare jucator din Romania.

Remus Visan, deputy managing director al Paravion, va fi speaker in cadrul ecomTIM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing online. Afla mai multe despre cum poti participa la eveniment.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri