Ascend NetSolutions, compania producatoare a aplicatiilor StarTaxi si eChiosc, a lansat Oliviera, o platforma mobile de livrare mancare, prin care clientii pot comanda meniuri de la restaurante de renume din Bucuresti.
Proiectul Oliviera s-a dezvoltat pe etape - initial compania a dezvoltat aplicatii individuale pentru restaurante si lanturi de distributie, in special in ultimul an. La proiect a lucrat o echipa de 6 oameni tehnici - programatori, designeri - la care s-au adaugat oamenii din marketing, PR, din zona de business development si, evident, managementul companiei.

“In ceea ce priveste numarul de descarcari, StarTaxi, un alt produs important al companiei noastre, a demonstrat ca exista viata mobile. Asa ca, in 6 luni, asteptarile noastre se ridica undeva la 30-50.000 de descarcari pe ambele platforme.

Descarcarea este gratuita pe platformele iOS si Android iar livrarea se face fara vreo taxa suplimentara.

Primii parteneri Oliviera sunt companii precum Jerry's Pizza, Wu Xing, Pizzicato, El Torito, Karishma si edulce.ro, si expansiunea platformei mobile va inregistra noi parteneri in scurt timp.

Dintr-un singur cont poti lansa solicitari pentru orice restaurant partener, adresele de livrare sunt memorate si nu trebuie introduse de fiecare data. Utilizatorii au ocazia de a repeta orice comanda anterioara, vizualizand istoricul sau chiar de a trece anumite feluri de mancare la categoria de favorite, pentru a comanda si mai rapid deliciile preferate.

Aplicatia este construita astfel incat sa puna la dispozitia unui utilizator dornic sa comande toate avantajele zonei mobile: vizualizare a restaurantelor in functie de proximitate, alfabetic sau in functie de specific, informatii actualizate despre disponibilitatea de livrare si promotiile existente. Confirmarea este primita instant, prin Push Notificatios, cand comanda intra in productie, si este furnizat si un timp de livrare real. In plus, pentru clientii fideli ai aplicatiei nu mai este necesar interviul telefonic - restaurantul nu ii mai contacteaza pentru confirmare, ci preia automat comanda.

Pentru majoritatea restaurantelor partenere, livrarea se face exclusiv pe Bucuresti, dar exista oferte active si disponibile si pentru Pitesti si Ploiesti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri