Acel pirat cibernetic ("hacker"), care s-a semnat cu pseudonimul "Guccifer", a publicat pe internet aproximativ 50 de pagini din acea versiune de lucru a noului roman, al carui titlu provizoriu este "Killing Monica", alaturi de unele e-mail-uri expediate de Candace Bushnell, informeaza Reuters.

Scriitoarea nu a facut deocamdata niciun comentariu pe aceasta tema. Matthew Ballast, purtatorul de cuvant al editurii Grand Central Publishing, detinuta de grupul editorial Hachette, a confirmat faptul ca romanciera Candace Bushnell este intr-adevar persoana care a scris textul publicat pe internet.

"Ma distrez teribil de mult scriind aceasta carte", afirma Bushnell intr-un e-mail catre editorul ei, pe care hackerul l-a postat alaturi de pasajele publicate online.

Romanul incepe in momentul in care o femeie de varsta mijlocie, al carei nume este Pandy, ii povesteste unui sofer de taxi totul despre divortul ei, in timp ce se indreapta spre aeroportul LaGuardia din New York.

Problemele cu care se confrunta protagonista sunt foarte diferite de cele pe care le avea Carrie Bradshaw, protagonista obsedata de moda din seria "Totul despre sex". Acest roman a fost transformat de postul HBO intr-un serial de televiziune de mare succes, la sfarsitul anilor 1990. Serialul a generat la randul sau doua adaptari cinematografice.