IAB Romania organizeaza anul acesta a doua editie a celei mai prestigioase competitii din industria publicitatii online, MIXX Awards (The Marketing and Interactive Excellence Awards). Inscrierile la MIXX Awards se vor desfasura in intervalul 15 – 25 mai 2013. Gala de premiere a celor mai bune campanii de publicitate din mediul digital va avea loc pe 6 iunie.

Lucrarile inscrise in competitia pentru premiile MIXX Awards 2013 vor fi analizate de catre un juriu de profesionisti format din reprezentanti din Top Management si executivi din agentii digitale care au creat/planificat/implementat unele dintre cele mai recunoscute campanii online din Romania, marketeri ce detin controlul asupra unora dintre cele mai importante bugete de publicitate din Romania, consultanti si specialisti online cu o experienta solida in dezvoltarea unei strategii de comunicare online si reprezentanti ai IAB Romania si ai unora dintre cele mai mari agentii din Europa.

Incepand cu 15 mai, lucrarile pot fi inscrise la una dintre urmatoarele 9 categorii: Brand Awareness & Positioning, Direct Response & Lead Generation, Best Brand/ Product Launch, Experimental & Innovative Campaign, Cross-Media Integration, Branded Content & Blogging Campaigns, Mobile App, Rich Media Display si Best Social Media Apps. Cea mai creativa, eficienta si inovativa campanie va fi recompensata cu distinctia Best Digital MIXX Award. Termenul limita de inscriere este 25 mai 2013.

Inscrierile se fac prin intermediul platformei dedicate www.mixxawards.ro, conform regulilor si procedurilor mentionate acolo. Taxa de participare este anul acesta de 50 euro pentru membrii IAB Romania si 75 euro pentru non-membri. Pentru inscrierea a mai mult de 2 campanii, se aplica un discount de 15%.

Jurizarea campaniilor inscrise in competitie se va face pe baza a 4 criterii esentiale: strategie; executie si utilizarea media; rezultate si ROI; creativitate. Din componenta juriului fac parte: Adrian Botan (Regional Creative Director McCann), Alex Visa (Consultant Independent), Doina Costache (Head of Multiple Industries Google Romania), Tudor Galos (Consumer Marketing Manager Microsoft), Alina Petri (Director E-Business & Advertising, Romtelecom), Bogdan Nitu (General Manager, Webstyler) si Razvan Capanescu (Chief Creative Officer at Publicis Bucharest).

Castigatorii fiecarei categorii a MIXX Awards Romania vor fi automat nominalizati pentru MIXX Awards Europe 2014 si MIXX Awards US 2013 (la New York). Anul acesta, doi dintre castigatorii de la MIXX Awards Romania de anul trecut se numara printre finalistii IAB MIXX Awards Europe 2013.

Gala de premiere a celor mai bune campanii MIXX Awards 2013 se va desfasura ca parte a ICEEfest, pe 6 iunie la Grand Cinema Digiplex, sala Epika, si va fi moderata de actorul englez Jeff Leach.

IAB MIXX Awards este o competitie internationala, care celebreaza cele mai creative si de impact campanii de publicitate din mediul online. Premiile MIXX Awards sunt organizate de reprezentantii locali ai IAB (Interactive Advertising Bureau) si au loc anual in tari precum SUA, Italia, Belgia, Turcia, Polonia, Rusia etc. Aceste premii reprezinta un pas important inainte pentru industria de advertising digital din Romania, pentru ca incurajeaza si rasplatesc excelenta in utilizarea mediului online ca instrument de comunicare si in crearea unor branduri digitale puternice.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Procentul utilizatorilor de tip adblock s-a dublat