Transfer.ro, serviciu de transfer digital romanesc, lanseazaoficial versiunea 4G. Pentru a permite tuturor utilizatorilor sai sa transfere fisiere de pana la 4.7 GB, investitia in dezvoltarea noului Transfer.ro s-a ridicat la aproximativ 80.000 de euro in ultimele sase luni.


Dezvoltarea noului Transfer.ro a presupus investitii in programare si design, achizitionarea de hardware (pentru dublarea capacitatii de stocare), diversificarea serviciilor de colocare, cresterea capacitatii de interconectare cu principalii provideri de internet din Romania si Europa.

”Pentru noi, e clar ca cei care folosesc transfer.ro au nevoie de el in scopuri profesionale. Am gandit noua versiune pentru oamenii care muncesc si care vor sa aiba garantia ca fisierul lor a ajuns repede si sigur acolo unde trebuie, fara sa plimbe stickuri sau sa isi bata capul cu ftp-uri” a declarat Cristian Ditoiu, fondator Transfer.ro.

In ultimul an, Transfer.ro a expediat aproape 4 milioane GB de date catre aproximativ 22 de milioane de destinatari. Fisierele trimise prin Transfer.ro in 2012 au parcurs o distanta echivalenta cu inconjurul Pamantului de 900.000 de ori. Transfer.ro este in top 10 consumatori de banda de internet din Romania.

Versiunea 4G a Transfer.ro ofera utilizatorilor posibilitatea transferului de fisiere de peste 4 GB, fara limita de stocare, cu confirmare de primire si fara anunturi publicitare in contul personal.

Transfer.ro a fost infiintat in anul 2003 si, incepand cu 2007, s-a axat pe oferirea de solutii rapide si sigure persoanelor care il folosesc in scopuri profesionale. Din anul 2010, transfer.ro a introdus in pachetul sau de oferte si serviciile Premium, oferind la acel moment posibilitatea de a transfera fisiere de pana la 2 GB. In 2013, transfer.ro ofera posibilitatea de a expedia fisiere de pana la 4,7 GB si este serviciul de curierat digital folosit lunar de peste un milion de romani.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri