Pe www.altex.ro/eCorner vizitatorii pot afla informatii despre cele mai noi dispozitive cu touch screen si sistem de operare Windows 8. In sectiune pot fi gasite detalii privind tablete, ultrabook-uri si laptop-uri cu sistem de operare Windows 8.

„Pe www.altex.ro/eCorner vom oferi toate informatiile necesare pentru a-i ajuta pe vizitatorii site-ului www.altex.ro sa gaseasca device-ul potrivit nevoilor lor. Ii asteptam online si in magazine”, spune Florin David, director online al companiei.

Produsele pot fi cumparate online, rezervate online si ridicate din magazine sau cumparate direct din reteaua de magazine Altex Romania.

Citeste si:

Proiectul este realizat in colaborare cu Microsoft Romania.

„Conceptul eCorner reprezinta o noua modalitate de promovare a dispozitivelor touch cu Windows 8 in zona de retail online. Prin acest concept Altex Romania schimba modul in care dispozitivele Windows 8 – tablete, hibride si laptop-uri cu touch – sunt prezentate. Focusul este acum pe beneficii si nu pe specificatii hardware, pe imagini si nu pe text. Clientilor le este acum mult mai usor sa inteleaga modul in care pot folosi dispozitivele touch cu Windows 8 printr-o interfata mult mai intuitiva”, spun oficialii Microsoft.

Altex are in prezent 90 de magazine, concurand, printre altii, cu Domo, Flanco si eMag.