Valoarea tranzactiei nu a fost dezvaluita, insa este estimata de presa britanica de specialitate la o suma cuprinsa intre 30 si 40 de milioane de dolari.

Xobni este o companie infiintata in 2006, cu sediul la San Francisco. Ea detine o aplicatie celebra compatibila cu sistemele de mesagerie ale ale Microsoft - Outlook si Google - Gmail, precum si un sistem de gestionare a contactelor pentru iPhone si smartphone-urile care folosesc Android.

Grupul Yahoo! Inc. incearca sa isi revigoreze imaginea si sa atraga mai multi tineri, sub conducerea actualului director general al companiei, Marissa Mayer.

Citeste si:

Astfel, in luna mai, Yahoo! a anuntat ca va prelua Tumblr, serviciu care gazduieste 108 milioane de bloguri, pentru 1,1 miliarde de dolari, dupa cum a relatat la momentul respectiv Bloomberg. Tranzactia urmeaza sa fie finalizata in a doua jumatate a lui 2013, conform unui comunicat al Yahoo!Inc.

Marissa Mayer a spus, la momentul respectiv, ca mizeaza pe faptul ca Tumblr va contribui la cresterea atractivitatii Yahoo! pe piata publicitatii online, pe care concureaza cu Google si Facebook.