In noua pozitie, Alex Visa va coordona operatiunile de digital derulate de agentiile GroupM in Romania pe 3 directii strategice: dezvoltarea GroupM Interaction (GMI), optimizarea conditiilor de buying pentru clientii GroupM, precum si implementarea in Romania a produselor si tehnologiilor dezvoltate de GroupM pe pietele mature.

„M-au convins viziunea si abordarea avangardista pe care cel mai mare grup global de media le impartaseste la nivel european si international pentru tot ceea ce inseamna digital”, declara Alex Visa.

In varsta de 38 de ani, Alex Visa este un veteran al pietei de media & advertising pe care activeaza inca din 1998. Experienta sa in domeniul digital incepe din anul 2001, care a reprezentat momentul de inceput al dezvoltarii domeniului digital in Romania. In perioada 2003 – 2008, Visa a preferat sa acumuleze experienta relevanta in domeniu lucrand pe o piata de online matura, cea din Canada, din pozitia de country project manager. In 2008 revine in Romania unde isi formeaza propria agentie de publicitate, HyperActive. Alex Visa are un portofoliu de clienti importanti precum Orange, Vodafone, Rogers AT&T, Expedia, Club-Med, American Express, ING Bank, GM, Renault-Nissan, BMW, Ferrero, UPC, Nestle.