Miercuri dimineata, pe 24 iulie, Luc-André Biggs a inregistrat domeniul de internet georgealexanderlouis.com, in conditiile in care cele trei prenume ale bebelusului printului William al Marii Britanii si al sotiei sale, Catherine, au fost dezvaluite abia spre sfarsitul dupa-amiezii de miercuri.
Luc-André Biggs, care creeaza nume de domenii pe internet pentru a le vinde ulterior, a pariat pe combinatia corecta de prenume, pe baza listei (de prenume) alcatuita de casele de pariuri engleze.
George era prenumele favorit, alaturi de James, Alexander, Richard si Louis, pentru bebelusul regal britanic, al carui titlu oficial este "Alteta sa regala printul George de Cambridge".
Acest antreprenor elvetian in varsta de 32 de ani, care a fost agent imobiliar in Elvetia si s-a stabilit ulterior in Portugalia, a petrecut sapte ani observand si analizand piata numelor de domenii pe internet, evaluandu-le pe acelea care au sanse sa devina valoroase.
El si-a infiintat apoi propria companie, Key Domains, si este proprietarul a peste 600 de nume de domenii.
Luc-André Biggs asteapta in prezent oferte de cumparare pentru numele de domeniu al printului de Cambridge. El a spus ca nu poate deocamdata "sa estimeze cu adevarat valoarea acestui domeniu".