Internetul NU este peste lege: magazin ce vinde etnobotanice si manuale pentru cresterea marijuanei, deschis online

Un adevarat magazin pentru vanzarea en-gros de etnobotanice catre dealerii de droguri din Romania, seminte pentru cultivarea canabisului si a ciupercilor cu efect halucinogen, precum si manuale pentru cresterea marijuanei, a fost deschis online si isi face reclama de site-uri de socializare.

Dupa ce, cu doi ani in urma, etnobotanicele au fost interzise in Romania, o parte dintre patronii asa-ziselor "magazine de vise" si-au mutat rapid afacerile pe internet, chiar daca vanzarea acestor substitute ale drogurilor se pedepseste cu inchisoarea, iar pedeapsa poate ajunge pana la opt ani de detentie.

In aceste conditii, pentru aprovizionarea cu marfa a dealerilor de etnobotanice, a fost infiintat pe internet chiar si un veritabil complex comercial destinat vanzarilor in cantitati mari, de unde doritorii se pot aproviziona cu marfa. Conditia impusa cumparatorilor este sa ia produse in valoare de cel putin 500 de lire sterline sau echivalentul in lei al acestei sume, la cursul valutar din ziua in care se face comanda.

Pe site-ul respectiv, dealerii pot alege droguri din diferite categorii, pentru toate gusturile si nevoile, cum s-ar spune. Astfel, exista "ierburi extrem puternice" si "ierburi foarte puternice", "pastile pentru petrecere", "produse pentru sex", "rasini solide", "saruri de baie" etc.

wall-street.ro nu va oferi numele magazinului, activitatea acestuia putand fi ilegala.

Preturile variaza intre opt lire sterline, care reprezinta pretul pentru un plic de asa-zise "ierburi puternice", si 12 lire, atat cat costa un plic de "rasini solide" sau de "sare de baie".

Afacerile par sa mearga bine, in conditiile in care, spre exemplu, stocurile de "salvia divinorum" - scoasa la vanzare in trei sortimente - sunt "epuizate".

In afara acestor substante, se pot achizitiona en-gros si articole pentru prizat, narghilele, pipe, macinatoare, cantare si balante dar si o gama variata de seminte si kit-uri de crestere pentru cultivarea, la domiciliu, a plantelor cu efect halucinogen.

Mai mult, la magazinul en-gros virtual exista la vanzare si o gama de manuale "de gradinarit", pentru cresterea marijuanei.

Reprezentantii Politiei Romane au declarat, pentru Mediafax, ca site-urile care comercializeaza etnobotanice sunt monitorizare, in vederea identificarii persoanelor care incalca legea cu privire la vanzarea produselor de acest tip.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri