Evenimentul SEMDays organizat de SEO Monitor si 2Parale.ro va atrage anul acesta circa 300 de participanti, cu 100 mai multi decat anul trecut, in general manageri interesati de vizibilitate si interactiune in online, precum si cresterea vanzarilor.

“Interesul generat de prima editie a fost mare – oamenii ne intrebau din aprilie-mai anul acesta cand va fi a doua editie”, spune Dorin Boerescu, CEO 2Parale.ro.

Conferinta se va axa pe teme precum “Cum sa bugetezi social media si SEM”, “Cum sa schimbi site-ul fara sa produci o criza SEO”, “Cum sa iti protejezi reputati si brandul prin SEO si PPC”.

Printre invitati se numara Brad Geddes, fondator Certified Knowledge, John Heffernan, digital marketing sales director la The Foundry Communications sau Judith Lewis, de la Beyond.

O lista completa a invitatilor poate fi parcursa aici.

Evenimentul se va desfasura pe parcursul a doua zile, pretul pentru o zi fiind de 109 euro. Pentru ambele zile, pretul este de 120 de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri