“De la lansarea platformei foodpanda.ro pe piata din Romania au fost cateva zile cu vreme nefavorabila si in special in zilele in care a plouat s-a simtit o crestere pronuntata a numarului de comenzi”, a spus Dan Macarie, country manager foodpanda.ro.

Astfel, in prima saptamana a lunii octombrie, atunci cand in Bucuresti au fost inregistrate ploi abundente si temperaturi de doar 10 grade Celsius, numarul comenzilor de mancare plasate zilnic prin intermediul website-ului si aplicatiei foodpanda.ro a crescut cu 25-30% fata de zilele in care vremea a fost mai calda.

„Este normal ca, atunci cand afara este frig sau ploua, oamenii sa evite pe cat posibil sa iasa din casa sau sa plece de la birou pentru a merge la restaurant, astfel ca serviciile de livrare de mancare sunt solutia cea mai la indemana”, a mai spus Dan Macarie.

Citeste si:

In ceea ce priveste felurile de mancare comandate in zilele mai friguroase, acestea nu difera prea tare de comenzile inregistrate in perioadele cu vreme frumoasa. Pizza, diversele tipuri de paste, ciorbele, preparatele la gratar si deserturile se afla in topul preferintelor romanilor, indiferent de temperatura de afara.

Potrivit estimarilor foodpanda.ro, pe masura ce iarna se apropie, iar starea vremii se va inrautati, numarul comenzilor va continua sa creasca fata de perioada verii.

foodpanda.ro colaboreaza, in prezent, cu peste 50 de restaurante din Bucuresti si estimeaza ca, pana la sfarsitul anului, va deveni lider de piata pe acest sector.