Retailerul Amazon.com te cunoaste atat de bine incat ar putea sa iti trimita urmatorul colet chiar inainte de a-l comanda, efectiv. Retailerul a inaintat actele necesare pentru a patenta ceea ce numeste “livrare anticipata”, o metoda de a trimite pachete inainte ca clientul sa apeze “buy”, scrie presa internationala.

Tehnica ar putea reduce timpii de livrare si ar putea descuraja si mai mult oamenii sa viziteze magazinele fizice. In patent, Amazon scrie ca intarzierile intre plasarile comenzii si intrarea in posesia produselor “ar putea inlatura clientii in a cumpara online”.

Amazon va testa noul serviciu in anumite zone si va implementa sistemul exclusiv cu clienti care comanda frecvent si aceleasi tipuri de produse. Pachetele ar putea fi deja pregatite si gata de livrare, fiind trimise chiar in momentul in care clientul apasa “buy”.

Pe langa istoricul comenzilor anterioare, se va lua in calcul si comportamentul pe site si preferintele sale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri