Okazii.ro a inregistrat in anul 2013 o crestere a volumului tranzactiilor cu 20% comparativ cu anul trecut. Pentru anul 2014, estimarile companiei arata ca volumul tranzactiilor va urma un trend ascendent pe Okazii.ro si se astepta la o crestere de aproape 25%, considera Radu Sitaru, CEO la Netbridge Services, companie ce detine Okazii.ro, fara a oferi insa date concrete.

Comparativ cu anul 2012, pe Okazii.ro numarul de produse a crescut in 2013 cu 100%, ajungand in prezent la 2,8 milioane de produse noi si second hand, listate in toate categoriile platformei.

“Raportul dintre produsele noi si cele second hand este pe Okazii.ro de 67% produse noi si 33% produse second hand”, mai adauga Radu Sitaru.

Topurile Okazii.ro

• 500.000 de romani au comandat telefonic cel putin un produs pe Okazii.ro in 2013

• 140.000 de vanzatori persoane fizice si juridice au ales platforma Okazii.ro pentru a-si vinde produsele

• Topul celor mai cumparate produse în 2013 pe Okazii.ro:

1. Smartphone iPhone
2. Smartphone Samsung
3. Adidasi
4. Cartile de beletristica
5. Tricourile
6. Monedele moderne
7. Tabletele

• Top 7 judete din care s-au realizat cele mai multe tranzactii pe Okazii.ro sunt: Bucuresti si Ilfov – locul 1, Cluj – locul 2, Timis – locul 3, Iasi – locul 4, Prahova – locul 5, Constanta- locul 6 i Brasov - locul 7.

Principalii concurenti ai Okazii.ro sunt Mercador.ro, Tocmai.ro sau Anuntul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri