Printre speakerii din Romania se numara Iulian Stanciu, directorul general al eMAG.ro, cel mai mare retailer online la nivel local; Dan Bulucea, CEO al Google Romania sau Dan Vidrascu, CEO al elefant.ro, cea mai mare librarie online din Romania repozitionata anul trecut ca mall al familiei.

Pe de alta parte, in cadrul conferintei, dar si la workshopuri vor participa specialisti internationali precum David Sottimano, consultant in cadrul Distilled, una dintre cele mai cunoscute agentii britanice de marketing digital, Alison Battisby, consultant in social media- cu experienta in cadrul unor companii precum Nokia ori Tesco si John Heffernan, director de vanzari pentru digital in cadrul Foundry Communications, unul dintre jucatorii majori intre agentiile britanice de design.

„Am pregatit o lista importanta de speakeri romani si straini, cei din afara Romaniei provenind in special din Marea Britanie, cea mai dezvoltata piata de marketing digital din Europa. Iar in perioada urmatoare vom adauga si alte nume relevante in domeniu pentru a construi un eveniment cat mai interesant pentru participanti”, a afirmat Claudiu Vrinceanu, redactorul-sef al Wall-Street.ro.

Citeste si:

In cadrul conferintei din prima zi a evenimentului vom discuta despre evolutia comertului online, despre tendinte si strategii de vanzari pe internet, in timp ce ziua a doua va fi dedicata workshop-urilor de PPC, SEO, usability, promotii eficiente, marketing afiliat, analytics sau social media.

Preturi mai mici cu 30% pentru un numar limitat de locuri

Daca vrei sa participi la conferinta, un numar limitat de locuri beneficiaza de preturi promotionale in perioada de early bird, preturile fiind mai mici cu 30%.

Fondat de 2Parale in 2011, ecomTEAM este organizat de anul trecut de wall-street.ro. Pentru aceasta editie, partenerii evenimentului sunt DPD, Visa, Gemius, Daedalus Millward Brown si Cashout.