Daca ai un magazin online, esti furnizor de servicii pentru online ori esti interesat de marketing, participa la ecomTEAM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing digital.

Afla mai multe detalii pe site-ul: www.ecomteam.ro.

Astfel, Intersport “ia fata” concurentilor principali Hervis si Decathlon. Nu este deloc exclus insa ca pana la finalul anului cel putin unul dintre cei doi concurenti principali sa intre pe zona de livrari online, cu atat mai mult cu cat Decathlon livreaza deja pe Internet in cateva tari din regiune, inclusiv Polonia.

Magazinul Intersport va fi integrat in pagina companiei, nefiind externalizat catre o terta entitate, ca in cazul Selgros care a ales sa vanda prin intermediul MegaMarket.ro.

Sursele familiare cu situatia au subliniat ca Intersport a inceput lucrarile pentru trecerea in zona de livrari online inca din toamna anului trecut, urmand sa anunte curand, oficial, facilitatea.

Citeste si:

Intersport este doar cea mai recent anuntata intrare majora pe zona de livrari online, dupa ce anul trecut si anul acesta nume mari precum Carrefour, Leonardo, Praktiker sau Selgros mizeaza pe cresterea vanzarilor, si implicit a profitului, pe zona de eCommerce.

Wall-Street.ro va continua sa va ofere cele mai fierbinti stiri despre eCommerce-ul romanesc, atat prin intermediul site-ului cat si prin intermediul conferintei regionale ecomTEAM.