Daca ai un magazin online, esti furnizor de servicii pentru online ori esti interesat de marketing, participa la ecomTEAM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing digital.

Afla mai multe detalii pe site-ul: www.ecomteam.ro.

Colectiile Limited Edition vor fi, de asemenea, disponibile pentru clientii online.

Toate preturile sunt exprimate in moneda locala, iar expedierea comenzilor in magazinele Massimo Dutti va fi gratuita. Taxa pentru livrarea standard este de 18 lei, iar pentru expediere expres, de 45 lei.

In ziua premergatoare lansarii oficiale a magazinului online Massimo Dutti, abonatii la Newsletter vor avea posibilitatea de a participa la o sesiune speciala de shopping online, devenind astfel primii clienti.

Citeste si:

Massimo Dutti foloseste materiale de noua generatie, produsele remarcandu-se, fara exceptie, prin inalta calitate si confortul deosebit. Texturile rafinate, din fibre naturale, precum si imbinarile inovatoare de materiale, ajuta la crearea de tinute comode si stylish. Barbatul caruia i se adreseaza Massimo Dutti se remarca printr-o personalitate puternica, in timp ce femeia care poarta produsele marcii este caracterizata de eleganta, incredere in sine, spirit practic si un stil care imbina eleganta clasica cu cele mai noi tendinte internationale. Linia Boys & Girls – pentru copii – ofera o combinatie irezistibila de produse de calitate cu preturi atractive.

Magazinul online in Romania se lanseaza la 6 ani dupa introducerea brand-ului Massimo Dutti pe piata, moment marcat prin deschiderea primului magazin in Baneasa Shopping City din Bucuresti. In prezent, marca este prezenta pe piata cu un total de 9 magazine in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Sibiu, Constanta si Iasi.