Daca ai un magazin online, esti furnizor de servicii pentru online ori esti interesat de marketing, participa la ecomTEAM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing digital.

Afla mai multe detalii pe site-ul: www.ecomteam.ro.

Astfel, pana la finalul anului compania va investit in jur de 250.000 de euro in deschiderea a trei magazine, in orasele Sebes, Cluj-Napoca si Bucuresti.

Investitia totala include si lansarea primului showroom auto, in Sebes, judetul Alba, suma necesara pentru deschiderea acestuia fiind de 130.000 de euro. Magazinul din Sebes are o suprafata de 200 de metri patrati.

"Am deschis acest showroom datorita cresterii numarului de vanzari si implicit a numarului de clienti cu peste 30.000 in anul 2013. Am observat un potential important in acest oras si am decis deschiderea primul showroom in orasul in care compania noastra isi desfasoara activitatea" a declarat domnul Daniel Henegariu, managerul SC Promotor Srl, compania care detine site-ul www.motorvip.ro.

Henegariu preconizeaza o crestere a vanzarilor de 30 % in urma deschiderii acestui showroom si o crestere a cotei de piata la nivel national si regional.

Citeste si:

El se asteapta ca anul acesta vanzarile Motorvip sa fie de peste 1,4 milioane de euro, comparative cu 0,8 milioane de euro in 2013.
Antreprenorul vrea ca din toamna sa deschida un showroom in orasul Cluj Napoca, iar apoi sa faca investitii in orase precum Sibiu, Timisoara, Bucuresti, Iasi si Constanta. Astfel, in afara de unitatea din Sebes, urmatoarele magazine vor fi deschise in Cluj Napoca si Bucuresti.

"In cadrul comenzilor telefonice multi dintre clientii nostri ne intreaba daca avem magazine in orasele in care locuiesc si am realizat ca trebuie sa demaram un proiect de extindere si la nivel de locatii fizice, nu doar online", a mai declarat Henegariu, un antreprenor in varsta de 24 de ani si care a preluat compania Promotor Srl in anul 2009.

Prin website-ul www.motorvip.ro se pot achizitiona peste 2 milioane de produse auto.

Compania a fost infintata in anul 2002, dar a intrat pe piata de vanzari online cu produse auto din anul 2009.