Directorul general al retelei de socializare LinkedIn, Jeff Weiner, este seful de companie cu cea mai ridicata rata de apreciere in randul angajatilor, de 100%, in timp ce Mark Zuckerberg, care conduce Facebook, ocupa pozitia a zecea, arata un studiu citat de CNN, scrie Mediafax.

Seful LinkedIn este urmat de directorii companiilor Ford Motor, Alan Mulally, si Edelman, Richard Edelman, ambii cu rate de aprobare de cate 97%, potrivit unui studiu realizat de Glassdoor, un site despre locuri de munca si cariere.

In fiecare an Glassdoor cere angajatilor din SUA sa-si exprime, anonim, opinia referitor la felul in care seful conduce compania. Pentru ca un director sa fie inclus in top, Glassdoor trebuie sa primeasca minim 100 de opinii despre acesta.

Top cinci este completat de directorul Northwestern Mutual, John E. Schlifske, si de cel al Qualcomm, Paul E. Jacobs.

Pe pozitia a sasea se situeaza Craig Jelinek - seful Costco, urmat de Brad Smith - directorul Intuit, Lloyd C. Blankfein - Goldman Sachs si Howard D. Schultz - Starbucks.

Citeste si:
Mark Zuckerberg nu va opri publicitatea politica pe Facebook
Mark Zuckerberg nu va opri...

Ultima pozitie din top zece este ocupata de Mark Zuckerberg - seful Facebook, care este apreciat de 93% din angajatii celei mai mari retele de socializare din lume.

Sursa foto: MediafaxFoto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Drumul catre succes si prabusirea platformelor de social media