Microsoft va reduce drastic preturile pentru serviciile cloud proprii, ca urmare a unor anunturi similare din partea concurentilor Apple si Google. De luni, oricine foloseste Office 365 poate primi 1 TB de stocare in cloud gratuit, scrie presa internationala.

Avand in vedere ca cinci persoane pot folosi in paralel software-ul de productivitate al gigantului american, stocarea gratuita poate atinge 5 TB. Un abonament anual la Office 365 costa 100 de dolari/an, serviciile putand fi accesate de pe computere, tablete sau smartphone-uri.

Oricine are cont Microsoft si acces la OneDrive (versiune similara cu Google Drive sau iCloud – n.r) primeste 15 Gb spatiu, in crestere de la 7 Gb, in timp ce pentru 2$/luna clientii pot inchiria 100 de Gb (in scadere de la 7,5 $/luna). Pentru 4$ (in scadere de la 11,50$) pot primi 200 de GB spatiu in cloud.

Amazon a anuntat, odata cu lansarea propriului smartphone, ca fotografiile vor avea spatiu nelimitat de stocare in cloud.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri