Infograficul arata cine se trezea devreme si cine mai tarziu, cat dormeau, mancau, munceau, socializau sau faceau sport – vesti bune pentru cei mai putini activi, mare parte dintre geniile din infografic preferau sa faca plimbari de scurta durata in locul efortului fizic sustinut.

Poate cel mai evident este insa cum majoritatea dintre acesti oameni creativi nu aveau un job de zi cu zi. Scriitorul Franz Kafka a fost singurul din grup care avea o profesie fara legatura cu partea lui creativa: el a fost, in mod surprinzator (si nu tocmai pozitiv), birocrat la un institut de asigurari din Bohemia. Filozoful Immanuel Kant tinea cursuri diminetile la Universitate in timp ce compozitorul Wolfgang Mozart preda lectii de muzica prin diferite parti.

Citeste si:

Psihanalistul Sigmund Freud trata pacientii „in timpul liber”. Restul geniilor analizate isi petreceau restul orelor de nesomn (si in mare parte, multi dintre oamenii „normali” dormeau intre acele ore) dedicandu-se muncii lor creativ-intelectuale.

Vezi infograficele ce includ „rutinele” zilnice ale celor 26 de oameni faimosi. Cu care dintre ei te asemeni cel mai mult?