Andi Moisescu, Catalin Maruta, Mircea Badea sau Victor Ciutacu sunt nume cu rezonanta, in general asociate cu activitatea TV. Acestia au insa si o prezenta activa online, dovada stand numarul de “fani” de pe Facebook dar si cautarile in Google. Cum arata un clasament al acestora, citeste in materialul de mai jos.

Andi Moisescu

Vedeta ProTV are cei mai multi fani pe Facebook in sectiunea “Celebritati”, conform datelor Facebrands. In data de 14 august el avea putin peste 1 milion de fani pe reteaua sociala americana. Numarul mediu de cautari pe Google dupa numele sau in perioada ianuarie – iulie 2014 a fost de 3.600 de ori/luna, conform Google Adwords.

Catalin Maruta

Catalin Maruta se situeaza pe locul doi in topul Facebrands al celebritatilor, cu o baza de fani de 871.000. In Google, numele lui a fost cautat, in medie, de 4.400 de ori pe luna, de mai multe ori decat Andi Moisescu.

Andreea Esca

Prezentatoarea ProTV are o baza de 360.000 de fani pe Facebook si in ultima jumatate de an, in medie, a fost cautate pe Google de 8.100 de ori pe luna. Chiar daca ea are o baza de fani mai mica decat primii doi, este cautata de mult mai multe ori pe Google.

Mihai Gadea

Prezentatorul Sintezei Zilei de la Antena 3 are aproape de 300.000 de urmaritori pe Facebook si in ultima jumatate de an a fost cautat pe Google de 6.600 de ori pe luna, in medie.

Mircea Badea

Colegul de trust al lui Mihai Gadea are circa 273.000 de fani pe Facebook si in ultima jumatate de an a fost cautat pe Google de 27.100 de ori pe luna, in medie.

Andreea Berecleanu

Prezentatoarea Observatorului are un numar de 276.000 de fani pe Facebook. Numele ei a fost cautat pe Google in ultima jumatate de an de 3.600 de ori/luna.

Alessandra Stoiescu

Omul de televiziune Alessandra Stoicescu are doar pagina personala pe Facebook, cu aproape 5.000 de prieteni; in Google, ea a fost cautata in medie, pe luna, de 1.300 de ori.

Victor Ciutacu

Victor Ciutacu nu are, de asemenea, pagina publica pe Facebook. In Google a fost cautat de 1.900 de ori/luna, in medie, de la inceputul anului curent.

Moise Guran

Realizatorul BiziDay Moise Guran are peste 62.000 de followeri pe Facebook, si a fost cautat, lunar, de 5.400 de ori anul acesta.

Adrian Ursu

Jurnalistul Adrian Ursu are peste 33.000 de fani pe Facebook si in Google a fost cautat de 880 de ori/luna.

Dana Grecu

Dana Grecu are o pagina personala cu aproape 5.000 de prieteni si una a emisiunii La Ordinea Zilei care are 48.000 de like-uri. In Google ea a fost cautata in medie de 1.600 de ori/luna.

Robert Turcescu

Robert Turcescu are circa 25.000 de fani pe Facebook. In Google, el a fost cautat, in medie, de 3.600 ori/luna de la inceputul anului.

Sursa foto: Shutterstock: Prezentator TV

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri