Contul de Twitter al premierului rus, Dmitri Medvedev, a fost spart joi, hackerii postand un mesaj in care acesta isi anunta interntia de a demisiona si de a urma o cariera de fotograf independent, relateaza Russia Today, in pagina electronica.

Contul in limba rusa a lui Medvedev a fost spart in jurul orei 10.20 (09.20 ora Romaniei) si a fost alimentat cu o serie de mesaje timp de 40 de minute.
"Demisionez. Imi este rusine de actiunile Guvernului. Imi pare rau", afirma primul mesaj. "Voi fi fotograf independent", adauga altul. "Imi doream sa spun asta. Vova (Putin), te inseli!", sustine un al treilea mesaj, noteaza Mediafax.

Aparent, cel care i-a spart contul premierului este rus, devreme ce mesajele arata o buna cunoastere a vietii politice rusesti. De exemplu, ultimul mesaj, adresat presedintelui Vladimir Putin, este o referire la faimoasele afirmatii ale lui Mihail Gorbaciov, care i-a spus "Boris, te inseli!" lui Boris Eltin ca raspuns la criticile aduse de acesta Partidului Comunist in 1988. Contul de Twitter in engleza al premierului rus nu a fost compromis.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri