"Intr-o piata dificila si fragmentata, consolidarea este cheia spre un business de digital marketing sanatos. Am spus cam acelasi lucru in momentul in care compania pe care am fondat-o in 2009, Q2M, a fuzionat cu ThinkDigital. Doi ani mai tarziu, se confirma ca am avut dreptate si sunt convins ca alianta pe care am semnat-o astazi se va transforma intr-un proiect de succes”, spune Dragos Stanca.

In viitorul apropiat, site-urile reprezentate de AdEvolution "vor fi luate la mana" si se va analiza daca exista sinergie intre ThinkDigital si ele. Daca nu, acestea nu vor mai fi reprezentate de AdEvolution. Val Voicu, fondator al regiei, a devenit, odata cu semnarea acordului, business development advisor in cadrul ThinkDigital Romania.

ThinkDigital - parte a grupului international TDG - reprezinta in relatia cu clientii si agentiile de media mai multe zeci de site-uri locale, Publisheri Premium si playeri internationali, precum Facebook (Premium Ads), Skype, Daily Motion. Compania organizeaza si festivalul ICEEfest.

AdEvolution opereaza si detine si proiecte de publishing printre care site-ul de lifestyle feminin Feminis si DailyBusiness.