Google a lansat un website numit Switch care are ca unic scop invatarea utilizatorilor de Apple iOS cu sistemul de operare Android, pentru a le face mai usoara trecerea catre aceste terminale mobile. Site-ul vine ca raspuns al unui proiect similar lansat de Apple luna trecuta.

In esenta, site-ul este un manual despre cum sa transferi fotografii, mail-uri, videoclipuri, contacte sau muzica de pe iOS pe Android. Site-ul reprezinta practic un atac la Apple, mesajul transmis fiind, in mod clar, “uite, ce poti face pe iOS poti face si pe Android si iti si oferim informatiile necesare pentru a face trecerea cat mai usor”.

Apple si Google sunt doi dintre cei mai aprigi concurenti din tehnologie; Apple a declarat intr-o conferinta saptamana trecuta ca Android “se fragmenteaza”, subliniind ca platforma are probleme in a atrage utilizatorii catre o singura versiune. Google are in prezent circa 51% cota de piata din SUA pe segmentul sistemelor de operare, Apple avand putin peste 42%, conform ComScore.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri