“Este pentru prima data cand un operator telecom integreaza muzica nelimitata, gratuit, pentru utilizatorii serviciilor prepaid. Oferim acest beneficiu tuturor clientilor Cartelei Vodafone, cu atat mai mult cu cat serviciul este gratuit timp de un an de zile, iar avantajele utilizarii unei aplicatii dedicate de muzica sunt nenumarate, fata de streaming-ul video. Spre exemplu, consumul de trafic de internet este aproape de 10 ori mai mic, iar utilizatorul consuma de 3 ori mai putin din autonomia bateriei. In ultima luna, Zonga a inregistrat rezultate impresionante: comparativ cu luna precedenta, numarul de liste de melodii create zilnic s-a triplat, iar numarul de utilizatori activi zilnic s-a dublat”, a declarat Radu Tudorache, director prepaid, consumer business unit, Vodafone Romania.

“De la integrarea serviciului Zonga pentru utilizatorii prepaid ai Vodafone Romania, numarul total de descarcari ale aplicatiei, din Playstore sau Apple Store, a crescut cu 120%. In prezent, vorbim de peste 2 milioane de ascultari lunare, peste 60% dintre ele fiind facute de pe smartphone.” a declarat Sergiu Biris, fondator si CEO Zonga.

Principalul concurent al Zonga pe piata locala este serviciul frantuzesc Deezer, promovat de concurentul Vodafone, Orange Romania.