In categoria autorilor romani, in luna februarie, cea mai citita carte a fost controversata scriere a lui Andrei Ciobanu "Suge-o Ramona! O poveste semi-amuzanta". Urmatoarele locuri ale aceluiasi clasament sunt ocupate de Klaus Iohannis, cu autobiografia "Pas cu Pas", urmat de Tudor Chirila, cu "Exercitii de echilibru".

Tot in luna februarie, din clasamentul romanesc nu au lipsit Irina Binder, cu volumele "Fluturi", si Chris Simion, cu "Ce ne spunem cand nu ne vorbim". Pe de alta parte, in luna februarie, romanii au continuat sa citeasca romanele devenite bestseller ale autorilor straini E. L. James, Paulo Coelho si Markus Zusak. Astfel, volumele "Cincizeci de umbre ale lui Grey", de E. L. James, "Adulter", de Paulo Coelho, si "Hotul de carti", de Markus Zusak, se situeaza pe primele locuri in clasamentul scriitorilor straini cititi de romani, conform topului realizat de elefant.ro.

Topul cartilor in format electronic alese de romani in februarie are pe primele pozitii aceleasi scrieri ale lui Andrei Ciobanu si E. L. James, urmate de Parinoush Saniee, cu volumul "Cel care ma asteapta", George Friedman, cu "Urmatorul deceniu. De unde venim... Si incotro ne indreptam", si Khaled Hosseini, cu "Vanatorii de Zmeie".