Valoarea actiunilor companiei s-a redus cu peste 26% dupa ce a fost fortata sa confirme rezultatele financiare slabe cu o ora inainte ca piata bursiera sa se inchida. Selerity a folosit reteaua sociala pentru a dezvalui faptul ca veniturile companiei s-au ridicat la 436 de milioane de dolari in primele trei luni ale anului, ratand estimarile analistilor, de 456,5 milioane de dolari. Numarul de utilizatori care au accesat Twitter pe mobile s-a ridicat la 241,6 milioane, mai putin decat cei 243 de milioane estimati de Wall Street.

Ca rezultat, valoarea actiunilor companiei a cazut cu 7% rapid, obligand compania sa stopeze tranzactionarea si sa prezinte, oficial, rezultatele, inainte de vreme. Ele au confirmat tweet-urile Selerity dar au adaugat ca estimeaza venituri intre 470 si 485 de milioane de dolari in trimestru doi, ratand astfel inca o estimare a analistilor, de 538,1 milioane de dolari.

Estimarile pe intreg anul au fost de asemenea reduse la 2,17-2,27 miliarde de dolari de la estimarea anterioara de 2,3-2,35 mld. $. Twitter, condusa de CEO-ul Dick Costolo, a spus ca rezultatele au aparut fara voia companiei si ca va urma o investigatie amanuntita.