Snake, popularul joc de pe telefoanele Nokia, revine dupa 18 ani si pe smartphone-urile cu Android, iOS si Windows Phone

Daca ai fost posesor al unui telefon mobil la finalul anilor 90 si inceputul anilor 2000 atunci trebuie cu siguranta sa iti amintesti de popularul joc Snake. Insa o data cu explozia smartphone-urilor pe piata, jocul a intrat intr-un con de umbra si aproape ca a disparut.

Creatorul acestuia insa, Taneli Armanto, a decis sa creeze o continuare a popularului joc si a-l comuta pe terminalele mobile cu touchscreen. Primul joc “Snake” a fost lansat pe piata in 1997, insa la 18 ani distanta, Armanto si Rumilus Design s-au aliat pentru a crea continuarea denumita “Snake Rewind”, un titlu care va fi disponibil atat pentru smartphone-urile si tabletele cu sistem de operare Andorid, cat si pentru cele cu iOS sau Windows Phone.

Din informatiile aparute pana acum pe Internet, daca in seria originala cand te loveai de perete pierdeai jocul si o luai de la capat, in Snake Rewind ai posibilitatea sa intorci “sarpele” si sa continui jocul.

Vor fi totodata si 10 nivele separate de joc cu propriile efecte vizuale si muzica care vor putea fi descoperite dupa completarea mai multor misiuni. Mai mult, Snake Rewind va putea fi jucat si online, cu prietenii, dar si cu utilizatorii din intreaga lume.

Snake Rewind va deveni disponibil in magazinele virtuale Google, Apple si Microsoft incepand cu 14 mai si va include si achizitii in cadrul aplicatiei.

Citeste si:
4 motive pentru care acest telefon este cel mai bun din istorie
4 motive pentru care acest...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Sursa foto: captura YouTube

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri