CeeVee.com, platforma prin care candidatii isi pot "rezerva" un interviu pentru un job

CeeVee.com, platforma online de recrutare lansata in martie 2015 de grupul Neogen, introduce pentru prima data in Romania sistemul automatizat de programare si confirmare online a interviurilor, ceea ce ofera angajatorului posibilitatea de a invita la interviu candidatii relevanti printr-un singur click.

Candidatii sunt notificati la scurt timp prin e-mail si sms. Ei au posibilitatea de a confirma online sau de pe smartphone participarea la interviu. Pana in prezent au fost realizate prin CeeVee.com peste 700 de programari online pentru interviuri.

Platforma de recrutare CeeVee.com ofera in momentul de fata acces la 2,6 milioane de CV-uri, iar companiile platesc doar pentru candidatii interesati de oferta lor.

"Unul dintre avantajele majore ale platformei este ca interviurile sunt programate automat din platforma, ceea ce faciliteaza comunicarea intre angajator si candidat. Faza premergatoare interviului este in general consumatoare de timp, angajatorul fiind nevoit sa contacteze prin telefon un numar mare de candidati si sa revina la acelasi numar de mai multe ori. In acelasi timp, candidatul poate sa confirme prezenta la interviu direct de pe telefonul mobil sau din site atunci cand este disponibil sau interesat de oferta", a declarat Oana Manga, business development manager la CeeVee.com

Pentru companiile care programeaza interviurile prin intermediul CeeVee.com a fost introdusa plata pe rezultat, ceea ce inseamna ca angajatorul va plati doar in momentul in care candidatul accepta invitatia la interviu.

Citeste si:
Ce salarii cer medicii din Romania
Ce salarii cer medicii din...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Sursa foto: Captura CeeVee.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri